Ruim 25 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
UNETO-VNI certificaat & DEKRA keurmerk

Mechanische ventilatie en airconditioning voor zakelijke en particuliere klanten

Mechanische ventilatie en airconditioning leveren we aan zowel particuliere als zakelijke klanten. In uw woning vindt u de mechanische ventilatie bijvoorbeeld in afzuigboxen in uw toilet of badkamer, of op zolder. Om een optimale werking van deze systemen te garanderen, is het belangrijk om uw mechanische installatie of airconditioning regelmatig te (laten) onderhouden. Bij Smits & Dikkers Installaties bent u hiervoor op het juiste adres.

Onderhoud, reparatie of vervanging

Onze monteurs komen bij u langs om uw mechanische ventilatie of airconditioning volledig schoon te maken. Wanneer de monteur onverhoopt een defect tegenkomt, voert hij – indien mogelijk – direct de reparatie uit. Zonder periodiek onderhoud aan uw installatie vermindert de zuigkracht van de mechanische ventilatie of airconditioning. Behalve het onderhoud en de reparatie van uw airconditioning en ventilatiesysteem kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar een (nieuwe) installatie. Via een betrouwbare, externe partij leveren wij de installatie van uw keuze.

Hoe kan Smits & Dikkers u van dienst zijn?

Wilt u de mechanische ventilatie of airconditioning in uw woning of bedrijfspand laten onderhouden of repareren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze monteur komt zo snel mogelijk bij u langs om de werkzaamheden aan uw installatie uit te voeren.