Ruim 25 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
UNETO-VNI certificaat & DEKRA keurmerk

Werkzaamheden aan gas-, water- en rioleringsleidingen

Of het nu gaat om een kleine ingreep aan een bestaande leiding of om de aanleg van een compleet nieuwe aansluiting; bij Smits & Dikkers Installaties hebben we alle kennis en ervaring in huis voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan gas-, water- en rioleringsleidingen.

Loodgieterswerk en levering van sanitair op één adres

Het grote voordeel aan onze service is dat u bij Smits & Dikkers alle producten en aansluitingen op hetzelfde adres vindt. De aankoop van uw sanitair bij een andere partij is dus niet meer nodig; u vindt alles wat u nodig heeft bij Smits & Dikkers Installaties. Dankzij onze bekendheid met de producten die we leveren, verloopt de installatie en montage bovendien optimaal.

Samenwerking met groothandels en aannemers in de regio

Voor de levering van ons sanitair werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde groothandels en aannemers in de regio. We leveren wastafels, toiletten, maar ook complete badkamers. Indien gewenst begeleiden we u van ontwerp tot realisatie. We adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw sanitaire voorzieningen.

Smits & Dikkers Installaties voor al uw loodgieterswerk

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan sanitaire voorzieningen of wilt u ons inschakelen voor het uitvoeren van loodgieterswerk? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.