Ruim 25 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
UNETO-VNI certificaat & DEKRA keurmerk

Onderhoud, reparatie en vervanging van uw dak en dakgoten

U kunt bij Smits & Dikkers Installaties terecht met al uw problemen aan uw dak en dakgoten. Onze werkzaamheden op het dak lopen enorm uiteen. We onderhouden, vervangen en repareren regenpijpen, goten en dakbedekking. Al onze dakbedekkingssystemen voldoen aan de strengste normen die gelden in ons vakgebied.

Duurzame, zinken onderdelen

Smits & Dikkers is gespecialiseerd in alle soorten zink- en koperwerkzaamheden. Op veel daken wordt gebruik gemaakt van kunststof goten. Wij geven de voorkeur aan zink, omdat dit materiaal duurzamer is en gemakkelijker te repareren. Een kunststof goot moet in geval van een defect vaak direct vervangen worden, terwijl aan een zinken goot een reparatie kan worden uitgevoerd. We adviseren u graag over de voordelen van zinken onderdelen.

Neem contact op met Smits & Dikkers Installaties

Is er reparatie of onderhoud nodig aan uw dak(goot)? Neem contact op met Smits & Dikkers Installaties. Onze monteurs komen de vereiste werkzaamheden op locatie beoordelen en geven u een eerlijk en gedegen advies op basis van hun kennis en jarenlange ervaring. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar via 0317-312518.