Ruim 25 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
UNETO-VNI certificaat & DEKRA keurmerk

Onderhoud en reparatie aan uw cv-installatie

Cv reparatie en onderhoud is een van de vele werkzaamheden die we bij Smits & Dikkers Installaties voor u uitvoeren. Om ingrijpende defecten te kunnen voorkomen, is het belangrijk om uw cv-installatie regelmatig te (laten) onderhouden. Wanneer wij dit voor u doen, komen we gemiddeld eens in de twee jaar bij u langs om de belangrijkste functies te controleren en de installatie schoon te maken. Wanneer er geen defecten worden gevonden, kunt u weer een aantal jaar vooruit.

Vertrouwde monteurs

Bij Smits & Dikkers Installaties werken we al jarenlang met dezelfde monteurs. Wanneer u uw cv-installatie door ons laat onderhouden, is de kans dan ook groot dat u jarenlang dezelfde monteur op bezoek krijgt. Wij vinden het belangrijk u een bekend gezicht te geven; een monteur waar u op kunt rekenen en die uw cv reparatie, onderhoud of andere werkzaamheden naar tevredenheid uitvoert.

Wat als uw cv-installatie aan vervanging toe is?

In sommige gevallen wordt er door een van onze monteurs een defect geconstateerd. In overleg met u wordt dit defect gerepareerd. Onze adviezen over de reparatie van uw cv-installatie zijn altijd eerlijk en transparant. Soms draagt het repareren van het defect namelijk niet bij aan de staat van de ketel, waardoor u op korte termijn toe bent aan een nieuwe installatie. In dat geval adviseren we u een nieuwe installatie aan te schaffen. Uiteraard adviseren we u over de mogelijkheden en zorgen wij dat uw nieuwe installatie bij u wordt gemonteerd.

Smits & Dikkers Installaties inschakelen

Wilt u het periodieke onderhoud aan uw ketel door onze monteurs laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als er reparaties aan uw cv-installatie nodig zijn, horen we dat graag. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 0317-312518.